Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ .



Στο Λαγονήσι θα πολεμήσουν τη φτώχεια !!!


Μία εβδομάδα μετά την εξόρμηση κατά της ακρίβειας, το ΠαΣοΚ θα εξορμήσει στο... Λαγονήσι. Εκεί, στο πολυτελέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ελλάδας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα διοργανώσει, το προσεχές Σαββατοκύριακο, το 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Σύμφωνα με ορισμένους υπολογισμούς, το συνέδριο αυτό, κατά το οποίο σε 318 πολυτελή δωμάτια, αλλά και σε 25 ανεξάρτητες βίλες με ατομική πισίνα, θα φιλοξενηθούν πολλοί σύνεδροι (ενίοτε και μετά συνοδών...), θα στοιχίσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Πού θα βρεθούν όμως τα χρήματα αυτά; Ενα μέρος του ποσού θα το καταβάλει το ίδιο το ΠαΣοΚ, ως φιλοξενών κόμμα και το υπόλοιπο θα το καλύψει η Σοσιαλιστική Διεθνής. Επειδή όμως το ΠαΣοΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, «βγήκε στη γύρα» για χορηγούς. Και επειδή στην Ελλάδα η δημόσια επιχορήγηση αποτελεί σταθερή αξία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνθηκε (μεταξύ άλλων) και στη Νομαρχία Αθηνών, ζητώντας ποσό ύψους 1.000.000 ευρώ. Τελικώς, το Νομαρχιακό Συμβούλιο ενέκρινε τα μισά.

Spa και βόλτες με γιοτ για τους σοσιαλιστές

Περιττό να πούμε σε τι περιβάλλον χλιδής θα περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στο Grand Resort Lagonissi οι απανταχού... σοσιαλιστές του πλανήτη. Οι ένοικοι μπορούν να έχουν προσωπικό μπάτλερ ή γυμναστή, να δειπνήσουν στο δωμάτιο με ιδιωτικό σεφ, να κάνουν ντους ατμού, να χρησιμοποιήσουν τα πανάκριβα καλλυντικά και είδη περιποίησης Bulgari, καθώς και τα τηλεχειριζόμενα κρεβάτια, να νοικιάσουν γιοτ για μια βόλτα στα ανοιχτά ή να απολαύσουν το υπέροχο spa. Για τους λάτρεις του υψηλής ποιότητας φαγητού υπάρχει μια ευρεία γκάμα επιλογών, ενώ όσοι αρέσκονται σε πιο δυναμικές καταστάσεις, με δυνατή μουσική υπό το φως του φεγγαριού, μπορούν να επιλέξουν το κλαμπ-ρέστοραν στο άκρο της χερσονήσου, όπου βρίσκεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο.



Το ΒΗΜΑ, 22/06/2008