Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Kαταθέτει κήρυξη πτώχευσης η Altec Telecoms


Κήρυξη πτώχευσης καταθέτει σήμερα η Altec Telecoms, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της, λόγω επαπειλούμενης οικονομικής αδυναμίας κατ΄ άρθρ. 3 παρ. 2 του Πτωχευτικού Κώδικα. Ωστόσο, η Εταιρεία σκοπεύει άμεσα, και πάντως εντός της νομίμου προθεσμίας, να υποβάλει στο πτωχευτικό δικαστήριο πρόταση σχεδίου αναδιοργάνωσης, με στόχο τη διάσωση, την εξυγίανση και την καλύτερη αξιοποίησή της.

Η αξία της συμμετοχή της Altec ABEE στην Altec Telecoms ανέρχεται στα ευρώ 19,6 εκ., οι απαιτήσεις της μητρικής εταιρείας από την Altec Telecoms ανέρχονται στα ευρώ 28,8 εκ., οι εγγυήσεις της μητρικής εταιρείας για τη θυγατρική Altec Telecoms ανέρχονται στο ποσό των ευρώ 1,2 εκ., ενώ τα αναμενόμενα έσοδα της μητρικής εταιρείας από εργασίες σε εξέλιξη στην θυγατρική Altec Telecoms ανέρχονται στα ευρώ 31 εκ. περίπου. Η Διοίκηση θεωρεί πως οι επιπτώσεις της παρούσας κατάστασης της Altec Telecoms προς τον Όμιλο Altec θα είναι σημαντικές, αλλά δεν θα είναι ικανές να δημιουργήσουν πρόβλημα στην συνέχιση των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Παρασκευή, 17.10.08
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=56516

Δείτε το video των ειδήσεων

Σε πτώχευση οδηγείται η Altec Telecoms


Tίτλοι τέλους ετοιμάζονται να πέσουν για την Altec Telecoms, καθώς η μητρική εταιρεία του ομίλου Altec επέλεξε να μην κάνει ούτε την ύστατη προσπάθεια διάσωσης της τηλεπικοινωνιακής θυγατρικής μέσω του άρθρου 99 του N.3588/2007.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα για έναρξη της διαδικασίας συνδιαλλαγής με τους πιστωτές αποσύρθηκε και πλέον το επόμενο βήμα είναι πολύ πιθανό να είναι η κατάθεση αίτησης πτώχευσης.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&tag=9464&pubid=3581121

ALTEC ΑΒΕΕ : Απάντηση σε επιστολή του ΧΑ για την Altec TelecomsΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008


Για τον λόγο αυτό, η ALTEC TELECOMS θα καταθέσει σήμερα, 17/10/2008, αίτηση στο αρμόδιο Δικαστήριο για κήρυξη πτώχευσης, λόγω επαπειλούμενης οικονομικής αδυναμίας κατ' άρθρ. 3 παρ. 2 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Ωστόσο, η Εταιρεία σκοπεύει άμεσα, και πάντως εντός της νομίμου προθεσμίας, να υποβάλει στο πτωχευτικό δικαστήριο πρόταση σχεδίου αναδιοργάνωσης, με στόχο τη διάσωση, την εξυγίανση και την καλύτερη αξιοποίησή της.

http://www.naftemporiki.gr/news/athexstory.asp?id=1578682